Известие

Collapse
No announcement yet.

Да се похваля и аз с новата ми придобивка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщение
    Какво и е толкова различното? Ще взема да си купя и аз една, отдавна се замислям за голяма евтина кола със проста поддръжка. Нещо насоки какво точно да гледам?
    Щото имаш огромен избор... Гледаш да не е изгнила, да не е обръщана по таван, с две думи - здраво купе. Няма да намериш кола в перфектно техническо състояние, освен ако не е нов внос. За последно такава имаше преди 1 година, след като всички фенове на 164 имаха половин година и повече да и се кумят вече е в моя подпис и така. Караните в БГ които излизат у мобилето са абсолютен дроп, почти няма кола на която да не съм ходил на оглед. Карани до последно, без много грижи. Всеки пише, че е перфектна, а като я подкарам всичко тропа, влачи нанякъде, едвам се движи, интериор и екстериор потрошени и т.н.

Най-важното - по-добре дай 2500 за кола нов внос, от колкото 1200 за карана в БГ. Избива се многократно - пробвано. Но вече само ако си поръчаш на някой ще има нов внос.
    1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon

Comment

абе и аз ги гледах ама в италиянски сайт 164 са с цена на или повисока от 159,има дори такава за американския пазар и наколко на цена от 8-9 хил евро.159 има много добри на 5-6 хил евро
      алфа ромео 156 1.8 тс -на части
      алфа ромео 164 2.0тс -на части
      нисан примера п10 1,6 16в хечбек
      sigpic

Comment

Ако изключа съединителя, с удоволствие бих почерпил някой ако успее да намери поне една техническа неизправност по колата.Не, че е моя и не, че я хваля, но извадих някакъв страхотен късмет с нея, просто няма абсолютно нищо за правене(пак казвам с изключение на съединителя), просто колата е имала съвестен собственик и това, което казвате за парите не смятам, че е меродавно във всички случаи.Ето на пример аз си взех отличничка за малко пари, само заради това, че стария й собственик има друга кола и строи вила, иначе не би се разделил с нея, а това го вярвам съдейки по напиращите сълзи в очите му, след като ми подаде ключовете.
        Според мен не винаги цената е определяща, защото познавам доста хора, които си купиха доста скъпи боклуци и след това осъзнаха грешката си.Просто трябва да се внимава и гледа преди покупка.

Поздрави

Alfetta GTV 2000TS 87г. Alfa Romeo 164 2.0TS 91г. Alfa romeo 155 1.8TS 93г. Honda VFR400 NC24

Comment

Честита да ти е и много да те радва.

Comment

Честита да ти е колега ..
            1. Alfa Romeo 164 v6 2.0 TB средно 10л/100км

Comment

На мен ми е интересно колко ще гори градско. Моята под 15л. газ не е падала никога... ама вече го приемам за нормално.
              1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon

Comment

Първоначално публикувано от Tempras Покажи съобщение
                На мен ми е интересно колко ще гори градско. Моята под 15л. газ не е падала никога... ама вече го приемам за нормално.
                Моя краислер автомат гори 11 газ
                Има само две мнения по въпроса – грешното и моето!

Comment

Ми в момента я засичам, че онзи ден ходих на газаджии.
                  Колата обилно миришеше на богата смес и даваше 14на 100, смених въздушният филтър, който първо беше изгнил направо, второ беше обърнат и трето изпарителя беше отвъртян яко.
                  В момента колата върви прилично и не мирише, напълнил съм бутилката и сега я засичам.
                  Не знам колко разход ще даде, но заради съединителя я карам до 3500 оборота, та ще видим.

Alfetta GTV 2000TS 87г. Alfa Romeo 164 2.0TS 91г. Alfa romeo 155 1.8TS 93г. Honda VFR400 NC24

Comment

Първоначално публикувано от Tempras Покажи съобщение
                    И моята гори 14-15 газ, на целата газ, като бензин за палене не ползвам а изцяло на газ паля, карам, надбегвам се по светофарите и т.н.
                    Fiat Punto 1.4GT 1996
                    Hyundai Tucson 2.0 2007
                    Renault Clio 1.5 2019

Comment

13-13,5 е нормален разход
                      алфа ромео 156 1.8 тс -на части
                      алфа ромео 164 2.0тс -на части
                      нисан примера п10 1,6 16в хечбек
                      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
                        И моята гори 14-15 газ, на целата газ, като бензин за палене не ползвам а изцяло на газ паля, карам, надбегвам се по светофарите и т.н.
                        Костелив орех излезе тази кола още не можеш да я строшиш,забрави вече механиката ,ще загубиш тренинг,колега,маи трее да си вземеш някоя 156 ца

Честито колега колата е добра и с този цвят са рядко ,да си я караш със здраве,Щом THECLEANER толкова време неможе да я строши значи е голям автомобил.
                        155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Днес я допълних и за 90км е изгорила 11.1л газ, което ще рече 12.3л на 100км. Не съм капацитет по тези шлепове, но мисля, че това е добър разход, вие кажете.

Comment

Идеален си е разхода .
                            Само Влади сваля по-ниско но той не я настъпва
                            Моята ми даваше 12,5-13 градско и около 8-8,5 извънградско газ.
                            Много се замислям дали пак да не си взема една .
                            Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                            Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                            Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Първоначално публикувано от Sunny Покажи съобщение
                              Идеален си е разхода .
                              Само Влади сваля по-ниско но той не я настъпва
                              Моята ми даваше 12,5-13 градско и около 8-8,5 извънградско газ.
                              Много се замислям дали пак да не си взема една .
                              Настъпвам я, настъпвам я аз,... ама на бос крак и уекинко
                              Alfa Romeo 164 Super 2.0TS

Comment

Първоначално публикувано от VLADius Покажи съобщение
                                Настъпвам я, настъпвам я аз,... ама на бос крак и уекинко
                                Абе тя твоята вървеше, като кола с 100 мулета под капака. Те не ядът много.
                                Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
                                Opel Astra J
                                ex:
                                Alfa Romeo 164 2.5TD
                                Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
                                Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

Working...
                                X